Voitonpäivää natsi-Saksaa vastaan vietettiin eilen.

          


Eilen Venäjällä vietettiin Natsi-Saksan voitonpäivää.


Se viettää 78 vuotta voittopäivästä toisen maailmansodan päättymisen jälkeen vuonna 1945, mutta tällä kertaa Ukrainan kanssa käytävän sodan keskellä se tapahtui suhteellisen pienessä mittakaavassa.


Normaalisti paraatiin osallistuu erilaisia aseita, mutta tällä kertaa suurin osa niistä lähetetään taistelukentälle, ja vaikka se olisi panssarivaunu, vain yksi toisen maailmansodan aikana käytetyistä T-34-panssarivaunuista parataan. osallistuin.


Tällä kertaa presidentti Putinin puheet herättivät huomiota, mutta yhteenvetona hän puhui siitä vivahteesta, että länsimaiden ja Yhdysvaltojen taktiikat pakottivat hänet sotaan ja Venäjä joutui uhriksi ja kävi puolustussotaa. Se on väite, että


Presidentti Putin ei koskaan sanonut sanaakaan Venäjän hyökkäyssodasta missään. Vanhukset, joilla on taipumus uskoa joukkoviestimien sanoihin, uskovat, että presidentti Putin on oikeassa, mutta nuorilla, jotka voivat saada tietoa kaikkialta maailmasta SNS:n kautta, on hyvä käsitys siitä, missä tosiasiat ovat ja mikä on totuus. . Olen täällä.


Siksi nuoret osoittavat mieltään ja kaupungeissa järjestetään sodanvastaisia liikkeitä.


Jos nuoret jatkavat sotimista, nuorempi sukupolvi katoaa ja työvoimapula korostuu.


Näyttää siltä, että presidentti Putin ei enää tiedä, miten sota lopetetaan, joten toivon, että demokraattisempi ajattelutapa valitaan ja näyttää suunnan sodan lopettamiseen.


Jos sotaa ei lopeteta pian, se ei ole vain tarina Venäjästä ja Ukrainasta, vaan on mahdollista, että maailma joutuu apokalyptiseen sotaan.


Lopetetaan nyt sota! !

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Venäläissotilaat eivät halua taistella sodassa ilman syytä

Zaporizhian ydinvoimalan räjähdyksen vaara on MAX.