Taistelu tšetšeenien välillä voi alkaa

          


Ukrainan Bakhmutissa käydään nyt kovaa taistelua Ukrainan armeijan ja Wagnerin välillä. On kerrottu, että Wagner teki tänään laajamittaisen hyökkäyksen.


Äskettäin Wagnerin perustaja Prigozin ilmoitti julkisesti, että Wagner vetäytyy Bakhmutista 10. toukokuuta vihaisena siitä, että Venäjä ei toimita aseita ja ammuksia pyydettyjen vaatimusten mukaisesti.


Perääntyessään hän luovutti Bakhmutin Tšetšenian päällikkö Kadyroville ja pyysi häntä jatkamaan seuraavaa taistelua.


Tiedetään hyvin, että Kadyrovin armeija oli yhtä julma kuin Wagnerin armeija.


Tässä on kuitenkin ongelma. Sanotaan, että Bakhmutissa taistelevan Ukrainan armeijan joukossa tšetšeenit taistelevat myös Wagnerin venäläisen armeijan kanssa.


Jos tämä jatkuu, on mahdollista, että tšetšeenit taistelevat keskenään.


Tšetšenian tasavalta oli alun perin yksi Venäjän federaation muodostavista tasavalloista, ja aiemmin tšetšeenit kävivät vapaussotaa itsenäistyäkseen Venäjästä, mutta presidentti Putin tukahdutti heidät perusteellisesti ja monet tšetšeenit tapettiin. On olemassa olemisen historiaa


Lapset, joiden vanhemmat tapettiin tähän aikaan, ovat kasvaneet aikuisiksi ja taistelevat nyt Ukrainan armeijan kanssa Venäjän armeijaa vastaan. Sen sanotaan olevan tuhansia ihmisiä.


Ironista on, että nämä Venäjää taistelevat tšetšeenit voivat nyt taistella Kadyrovin johtamaa Tšetšenian armeijaa vastaan.


En usko, että tšetšeenit voivat taistella toisiaan vastaan.


En tiedä, miksi Kadyrovista tuli Putinin palvelija perusteellisesta sorrosta ja niin paljon tšetšeeniveren vuodattamisesta huolimatta.


Oli kyseessä Wagner tai Kadyrovin Tšetšenian armeija, Putin varmasti käyttää niin paljon kuin pystyy ja lopulta heitetään ulos.


Mielestäni meidän pitäisi ymmärtää tämä mahdollisimman pian ja vetäytyä etulinjasta.


Eikö molempien armeijoiden pitäisi vetäytyä Ukrainan alueelta mahdollisimman pian ja vetäytyä tästä sodasta? !

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Venäläissotilaat eivät halua taistella sodassa ilman syytä

Zaporizhian ydinvoimalan räjähdyksen vaara on MAX.

Voitonpäivää natsi-Saksaa vastaan vietettiin eilen.