Kuilu Venäjän joukkojen ja Wagnerin välillä syvenee ja hämärtää sodan jatkumista

         


Venäläisen yksityisen sotilasorganisaation Wagner perustaja Prigozhin sanoi lausunnossaan, että Venäjän armeija ei ole onnistunut toimittamaan Wagnerille sotilastarvikkeita ja että ilman aseita ja ammuksia Wagner ei voisi taistella enää. Sen sijaan tyytymättömyys Venäjän armeijaan on kasvanut räjähdysmäisesti.


Tähän asti Wagner on saavuttanut hyviä tuloksia Bahmutin taisteluissa, vaikka hän kärsi paljon tappioita, ja konflikti Venäjän armeijan kanssa, joka ei hyväksy tätä, kasvaa.


Ukrainan armeijan näkökulmasta kyseessä on Venäjän puolen sisäinen konflikti, ja mitä isompi se on, sitä edullisemmin se toimii Ukrainan puolella, ja on mahdollista, että sota on helpompi edetä.


Kuten Prigozhin sanoo, Wagnerin sotilastarvikkeiden antamatta jättäminen ja Wagnerin vetäminen rintamalta olisi Ukrainalle loistava tilaisuus, mikä antaisi sille etulyöntiaseman venäläisiä vastaan, joilla ei ole taistelukokemusta. Se tulee olemaan


Jos Ukrainan armeija aloittaa vastahyökkäyksen ja lännestä tulee paljon tehokkaita aseita, se on Ukrainalle hyvä tilaisuus saada takaisin menetetyt jalansijat.


Venäjälle aggressio muita maita vastaan ja Ukrainalle taistelu menetettyjen maiden suojelemiseksi ja takaisin valtaamiseksi on sota, josta emme voi koskaan irrottaa silmiämme.


Toivon vilpittömästi, että Ukraina taistelee kovasti maksaakseen takaisin lapset, naiset ja vanhukset, jotka Venäjä on armottomasti murhannut. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Venäläissotilaat eivät halua taistella sodassa ilman syytä

Zaporizhian ydinvoimalan räjähdyksen vaara on MAX.

Voitonpäivää natsi-Saksaa vastaan vietettiin eilen.