Ukraina käy oikeussotaa, Venäjä käy hyökkäyssotaa

         


 Luulen, että kaikki tietävät, että Venäjän ja Ukrainan välinen sota, jota nyt käydään, on hyökkäyssotaa Venäjälle ja sotaa oikeuden puolesta Ukrainalle.


Tähän asti Venäjä on ampunut lukemattomia ohjuksia Ukrainaa vastaan ja teurastanut ukrainalaisia.


Ukraina on taistellut Venäjän armeijaa vastaan toistaiseksi vain kotonaan isänmaan puolustussodana. Koska se oli ehto aseiden toimitukselle lännestä. Koska hyökkäys Venäjällä johtaisi armottomaan vastahyökkäykseen Venäjän puolelta, olemme omistautuneet sisäiseen taisteluun hiljaisen ymmärryksen perusteella.


Tämä sota tulee kuitenkin jatkossakin olemaan sota, joka jatkuu, ellei Venäjä lopeta sotaa.


Venäjä julisti kostotoimet Ukrainaa vastaan tietämättä, kuka oli vastuussa Kremlin palatsia vastaan tehdystä lennokki-iskusta eilen.


On luonnollista ampua lukemattomia ohjuksia Ukrainaan, ja kaksi dronea lensi sisään ja räjähti ilman vaurioita, mutta onko se kostoa?


Eikö tämä ole liian suuri tarina?


En usko, että voi auttaa, jos ihmiset epäilevät, että tämä on tekosyy oikeuttaa sodan Venäjällä Saksan vastaisen voitonpäivän aattona.


Loppujen lopuksi Venäjä on hyökkääjä.


Ukraina on aggression uhri.


Ajatus Ukrainan miehittämisestä ja sen muuttamisesta Venäjäksi on natsien hyökkääjän idea, koska se oli osa Venäjän aluetta keisarillisen Venäjän aikana.


Ukrainalla ei ole varaa hävitä tätä taistelua.


Jos häviät, Ukrainan suvereeni valtio katoaa ikuisesti.


Yhdistäkäämme maailman kansat nurkkaan Venäjän poliittisesti, taloudellisesti ja sotilaallisesti ja lopettakaamme sota mahdollisimman pian! !

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Venäläissotilaat eivät halua taistella sodassa ilman syytä

Zaporizhian ydinvoimalan räjähdyksen vaara on MAX.

Voitonpäivää natsi-Saksaa vastaan vietettiin eilen.