G7-kokous järjestetään tästä päivästä alkaen Hiroshimassa, Japanissa.

                  


G7-kokous järjestetään tästä päivästä alkaen Hiroshimassa, Japanissa.


Hiroshima on Japanin pääministerin pääministeri Kishidan kotikaupunki, ja ennen kaikkea Hiroshiman tapahtuman järjestämisen merkitys on se, että se oli ensimmäinen paikka maailmassa, jossa atomipommi pudotti ja kärsi suuria vahinkoja. .


Juuri ennen toisen maailmansodan loppua Yhdysvallat pudotti atomipommin Hiroshima Cityyn Hiroshiman prefektuurissa ensimmäistä kertaa maailmassa.


Tuolloin Japanilla ei ollut enää sotilaallista voimaa taistella, ja se pyysi yksinkertaisesti Neuvostoliittoa, joka ei ollut sodassa Japanin kanssa, sovittelemaan tulitaukoa. Hylkäsi hyökkäyssopimuksen, hyökkäsi yksipuolisesti Mantsuriaan ja pohjoisille alueille ja teki niistä Neuvostoliiton alueita, mikä jatkuu tähän päivään asti.


Japani, maailman ensimmäinen maa, joka kärsii atomipommin vaurioita, on johdonmukaisesti kannattanut ydinaseiden poistamista toisen maailmansodan päättymisestä lähtien.


Sodan päättymisen jälkeen ydinasevaltioiden määrä on kuitenkin vähitellen lisääntynyt ja ydinjännitteet vain lisääntyvät.


Japanin rooli tämän vuoden G7:ssä on äärimmäisen tärkeä, ja uskon sen olevan edistää G7-maiden yhtenäisyyttä ja rohkaista Venäjää ja Ukrainaa lopettamaan Ukrainan sodan mahdollisimman pian! !


Koska olen ensimmäinen maa maailmassa, joka pudottaa atomipommin, uskon, että siitä tulee erittäin tärkeä konferenssi, jossa vaaditaan maailmanrauhaa.


Me japanilaiset haluamme rauhaa.


Rukoilen vilpittömästi, ettei maailman sotaa enää koskaan toistu, ja samalla haluaisin, että tästä konferenssista tulee perusta rauhan saavuttamiselle konkreettisin menettelyin.


Tulkoon rauha maailmaan! !

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Venäläissotilaat eivät halua taistella sodassa ilman syytä

Zaporizhian ydinvoimalan räjähdyksen vaara on MAX.

Voitonpäivää natsi-Saksaa vastaan vietettiin eilen.