Yhdysvaltain sanomalehdellä Washington Post on kauha, että Ukrainan armeijalla oli suunnitelma hyökätä Moskovaan helmikuussa! !

        

          Kremlin puolustusmuuri Kutafya torni


24. helmikuuta, vuosi Venäjän sotilaallisen hyökkäyksen alkamisen jälkeen, Washington Post ilmoitti, että Ukrainan armeija suunnittelee laajaa hyökkäystä Venäjän pääkaupunkiin Moskovaan.


Tämä suunnitelma oli tietoja, jotka sisältyivät Yhdysvalloissa eilen vuotaneisiin turvaluokiteltuihin asiakirjoihin, ja Yhdysvallat esti tämän suunnitelman, koska Venäjän armeija saattoi suorittaa äärimmäisen kostohyökkäyksen, mukaan lukien ydinhyökkäyksen.


Yhdysvallat ymmärtää Ukrainan kansan tunteet, joiden maata on tuhonnut perusteellinen tuhohyökkäys, mutta uskotaan, että ohjeet annettiin pelosta joutua katastrofaaliseen ydinsotaan.


Ukrainan armeija haluaa lopettaa sodan hyökkäämällä Moskovaan ja pidättämällä kaikki sen poliittiset johtajat ja asettamalla heidät oikeuden eteen ja rankaisemalla heitä.


Koko Ukrainan alueesta on tullut taistelukenttä, ja monet ukrainalaiset ovat haavoittuneet ja kuolleet, mutta Venäjästä itsestään ei ole tullut taistelukenttää, eikä monien venäläisten kimppuun ole hyökätty ja ne ovat kuolleet. Se on hyvin yksipuolinen sota. Näin kaikki ajattelevat.


Ukrainan armeijan hyökkäystä Moskovaan ei peruttu, mutta sitä lykättiin Yhdysvaltain ohjeiden mukaan. Kukaan ei tiedä, milloin tämä hyökkäyssuunnitelma pannaan uudelleen toimeen.


Vaikka tämä hyökkäyssuunnitelma toteutuisi ja tilanne muuttuisi erittäin jännittyneeksi, haluamme seurata kehitystä tiiviisti pienemmyyttämme menettämättä.


Älkäämme koskaan unohtako sitä tosiasiaa, että tämä sota alkoi presidentti Putinin maailmankatsomuksesta, ja sitä, että ihmiskunta on vaarassa kuolla yhden diktaattorin henkilökohtaisen maailmankuvan vuoksi! !


Toivon, että Ukraina voittaa sodan isänmaan puolustamiseksi! !

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Venäläissotilaat eivät halua taistella sodassa ilman syytä

Zaporizhian ydinvoimalan räjähdyksen vaara on MAX.

Voitonpäivää natsi-Saksaa vastaan vietettiin eilen.