"Britannia on ikuinen vihollinen": Venäjän entinen presidentti Dmitri Medvedev

                       


Venäjän entinen presidentti Medvedev on toistanut vihamielisyytensä Isoa-Britanniaa kohtaan, joka tekee yhteistyötä Venäjän kanssa Ukrainan hyökkäyksessä ja määrää erilaisia pakotteita, sanomalla, että "Britannia on ikuinen vihollinen".


Mikä tämän sodan alun perin aloitti?


Eikö se ole alku, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan?


Venäjä on aina laajentanut aluettaan lähettämällä Venäjä-mielisiä ryhmittymiä entisen Neuvostoliiton maihin, aiheuttamalla sisäisiä konflikteja ja hyökkäämällä Venäjän joukkoihin verukkeella pelastaakseen venäläisiä.


Siksi on luonnollista määrätä pakotteita maalle, joka hyökkäsi ensin toiseen maahan.


Tunnen suuttumukseni siitä, että entinen presidentti Medvedev esittää aina julmia tekoja oikeuttavia huomautuksia, ja samalla Medvedevin kasvot näyttävät Hitlerin entisten uskottujen Goebbelsin ja Himmlerin kasvoilta. Se on tulossa.


Ihan kuin he olisivat venäläistä mafiaa. Pedon kaltaiset miehet, jotka tekevät aina rauhallisesti julmia tekoja ilman verta tai kyyneleitä.


Länsimaiden, jotka taistelevat Venäjää vastaan vapauden ja demokratian lipun alla, on johdettava tämä ristiretki voittoon, aivan kuten he tekivät keskiajan ristiretkissä.


Kansainvälisen rikostuomioistuimen on pidätettävä venäläinen mafia ja rangaistava sen mukaisesti.


Rikoksista rauhaa vastaan, rikoksista ihmisyyttä vastaan, sotarikoksista jne. tulee rankaisemaan Moskovan kansainvälinen sotatuomioistuin, kuten Nürnbergin kansainvälinen sotatuomioistuin ja Tokion sotatuomioistuin, ja demokraattisen kansan perustavat ne, jotka valitsevat vapauden ja demokratian Venäjän sisällä. Kuten Venäjän täytyy syntyä uudelleen.


Lopetetaan sota mahdollisimman pian ja palautetaan tuhoutunut Ukrainan maa sotaa edeltävään tilaan! !


Kuolleiden elämää ei koskaan palauteta, mutta surrataan heitä arvokkaasti! !

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Venäläissotilaat eivät halua taistella sodassa ilman syytä

Zaporizhian ydinvoimalan räjähdyksen vaara on MAX.

Voitonpäivää natsi-Saksaa vastaan vietettiin eilen.