Naton solidaarisuus edistää suuresti Ukrainan sodan voittoa ja maailmanjärjestyksen vakautta! !

         


 Voidaan sanoa, että Naton yhtenäisyys edistää suuresti Ukrainan sodan voittoa ja maailmanjärjestyksen vakautta! !


Ukrainan ja Venäjän välisen sodan alkamisesta on kulunut yli vuosi, ja toistensa sotilaallisen voiman sekä miesten ja naisten kuluminen on vain pahentunut.


Myös Bakhmutin taistelu oli umpikujassa, ja huolimatta käytetystä valtavasta aseiden ja ammusten määrästä sekä suuresta määrästä upseereita ja miehiä, jotka kuolivat tai haavoittuivat toiminnassa, Ukrainan armeija poistui alueelta, jotta venäläiset saisivat sen. taistelu puolustamisesta jatkuu.


Kiina lähestyy Venäjää ja vaatii rauhaa, mutta Kiinan rauhanehdotus keskittyy auttamaan Venäjää sodan jälkeen, ja se on todennäköisesti kiinalainen temppu saada Venäjä Kiinan hallintaan.On oltava erittäin varovainen.


Naton solidaarisuutta tarvitaan eniten Venäjän ja Kiinan lähentymisen ja Kiinan maailmanvallan estämiseksi, Ukrainan meneillään olevan sodan lujittamiseksi, ja rauha ja vakaus länsivallan kanssa ovat välttämättömiä.


Nykyään maailmalla on taipumus katsoa sodan repimää Ukrainaa ja Venäjää, mutta Kiina pohtii edistyneempää globaalia strategiaa.Kuten puolipysyvästä hallinnosta näkyy, se suunnittelee hallitsevansa maailmaa kiinalaisen ajattelun pohjalta.


On tärkeää, että Yhdysvallat ja Eurooppa ottavat johtoaseman Ukrainan sodan lopettamisessa ja että Yhdysvallat ja Eurooppa johtavat sodanjälkeistä jälleenrakennusta. Älä koskaan anna rahaa Kiinalle. puolipysyvästi hallitseva.


Kuten edellä mainittiin, on tärkeää saada tämä sota päätökseen mahdollisimman pian, saada Venäjä lupaamaan riittävät korvaukset Ukrainalle ja olla koskaan noudattamatta Kiinan rauhansuunnitelmaa sodanjälkeisissä siirtokunnissa.


Jos Kiinan vaikutusvalta vahvistuu edelleen maailmanlaajuisesti, maailman yhteisestä kielestä tulee lopulta kiina (mandariinikiina) ja maailma palaa Tšingis-kaanin aiemmin hallitsemaan Mongolien valtakuntaan! !


English:The Daily News Show with the best of friends

Germany:Die Daily News Show mit den besten Freunden

French:Le Daily News Show avec les meilleurs amis

Russian:Шоу ежедневных новостей с лучшими друзьями

Chinese:我愛貓的日報

Korean:가장 친한 친구와 함께하는 데일리 뉴스 쇼

Finnish:Daily News Show parhaiden ystävien kanssa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Venäläissotilaat eivät halua taistella sodassa ilman syytä

Zaporizhian ydinvoimalan räjähdyksen vaara on MAX.

Voitonpäivää natsi-Saksaa vastaan vietettiin eilen.