Kävi ilmi, että kansainvälinen rikostuomioistuin voi hakea pidätysmääräyksiä useille venäläisille sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan.

          



Kävi ilmi, että kansainvälinen rikostuomioistuin voi hakea pidätysmääräyksiä useille venäläisille sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan.



Vuosi sen jälkeen, kun Venäjän sotilaallinen hyökkäys Ukrainaan alkoi, Kansainvälinen rikostuomioistuin aikoo hakea pidätysmääräyksiä useille venäläisille, joita epäillään osallisuudesta sotarikoksiin, syyttääkseen heitä Venäjän tekemistä sotarikoksista. Ymmärrän.



Vaikka pidätysmääräys annettaisiin, heitä ei kuitenkaan ole mahdollista pidättää niin kauan kuin he ovat Venäjällä, joten pidätysmääräyksen pätevyys kyseenalaistetaan. Se on itsestäänselvyys, ja mielestäni meidän on saatava heidät vastuuseen hyökkäyssodan aloittamisesta ja suuren joukon siviilien väkivallasta ja vainosta.



Tämä sota on yksipuolinen hyökkäyssota, aivan kuten natsi-Saksan hyökkäys Puolaan. Natsi-Saksan tekemät sotarikokset tuomittiin perusteellisesti Nürnbergin kansainvälisessä sotilastuomioistuimessa, ja sotarikollisia rangaistiin.



Venäjä, joka tekee samaa kuin tämä natsi-Saksa, tarvitsee myös kansainvälisen sotilastuomioistuimen tuomitsemista samalla tavalla.



Tämä sota Bakhmutissa on yhtä traaginen kuin edelliset Stalingradin ja Leningradin taistelut, ja näyttää siltä, että kun astut taistelukentälle, sinulla on neljä tuntia elinaikaa. Ruumisvuori on juuri rakenteilla


Luulen, että sotilaat, jotka taistelevat, eivät tiedä, mitä varten tämä sota on! !



Sota, jolle sodan tarkoitus ei ole tiedossa, tulisi lopettaa välittömästi ja sodanjälkeinen prosessi tulisi keskustella osapuolten kesken tulitauon jälkeen! !



Jos sota jatkuu näin, Venäjälle tai Ukrainaan ei jää enää nuoria miehiä ja maa tuhoutuu.



Vaadimme sodan lopettamista mahdollisimman pian.


English:The Daily News Show with the best of friends

Germany:Die Daily News Show mit den besten Freunden

French:Le Daily News Show avec les meilleurs amis

Russian:Шоу ежедневных новостей с лучшими друзьями

Chinese:我愛貓的日報

Korean:가장 친한 친구와 함께하는 데일리 뉴스 쇼

Finnish:Daily News Show parhaiden ystävien kanssa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Venäläissotilaat eivät halua taistella sodassa ilman syytä

Zaporizhian ydinvoimalan räjähdyksen vaara on MAX.

Voitonpäivää natsi-Saksaa vastaan vietettiin eilen.