Zaporizhian ydinvoimalan räjähdyksen vaara on MAX.

                              


Räjähdysvaara tällä hetkellä Venäjän armeijan hallitsemassa Zaporizhian ydinvoimalassa on saavuttanut maksiminsa.


Tällä hetkellä Zaporizhian ydinvoimala on Venäjän armeijan hallinnassa, mutta kerrotaan, että armeija on antanut joukoille ohjeet vetäytyä ydinvoimalasta ja voimalan katolle on istutettu räjähteitä. . on lähetetty Ukrainan hallitukselle.


Sekä Venäjä että Ukraina käynnistävät informaatiosotaa keskenään sanoen, että toinen osapuoli asettaa räjähteitä ja räjäyttää ydinvoimalan.


Koska ydinvoimala on tällä hetkellä Venäjän puolella, on mahdollista, että Ukrainan puoli ei voi sijoittaa räjähteitä ja että Venäjän asentamat pommit räjäyttävät sen ja väittävät, että se oli Ukrainan hyökkäys false flag -operaationa. mielestäni iso.


Kahhovkan padon pommi-iskun tapauksessa Ukrainan armeija ei voinut pystyttää pommia ja räjäyttää sitä Venäjän hallitseman padon sisältä.


Ydinvoimalan räjäyttäminen on yhtä vaarallista ja typerää kuin atomipommin heittäminen, emmekä saa unohtaa, että sekä ydinvoimaloiden että pommien vaikutukset ovat laajalle levinneitä ja ulottuvat koko Eurooppaan ja Venäjälle. Joo.


Räjähdyksen tuhoavan voiman lisäksi säteilyn kauhistuttava vaikutus on, että se tuhoaa ihmisen DNA:n ja aiheuttaa syöpää. Ja sinun on tiedettävä, että kerran vaurioitunut ja mutatoitunut DNA aiheuttaa sen vaaran monille sukupolville.


Venäjän entinen presidentti Medvedev on tehnyt raivostuttavia huomautuksia, että ydinpommien pudottaminen Ukrainaan, kuten Yhdysvallat pudotti ne Hiroshimaan ja Nagasakiin, lopettaisi sodan välittömästi.


Me japanilaiset emme voi koskaan sallia tällaisia huomautuksia.

Ydinpommi on ase, jota ei pitäisi koskaan käyttää.

Ydinvoimalaitos on välttämätön laitos tuottamaan sähköä rauhanomaisesti ja suojelemaan kansakunnan infrastruktuuria, eikä sen räjäyttäminen ole inhimillistä.


Eikö Venäjällä ole ainuttakaan normaaliajattelua?

Minua pelottaa, että Venäjällä on niin paljon ihmisiä, jotka ajattelevat kuten venäläinen mafia tai uusnatsit, jotka ajattelevat kuin väkivaltaiset rikolliset.


Näyttää siltä, että ainoa tie eteenpäin on länsimaisten demokratioiden yhdistyminen, tukeminen ja johtaminen voittoon.

Ja mielestäni ainoa tapa on eliminoida perusteellisesti poliittiset johtajat, sotilasjohtajat ja äärioikeistolaiset järjestöt tuomioistuinten kautta ja syntyä uudelleen demokraattiseksi Venäjäksi.


Länsimaat, liittykää yhteen! !

Anna Ukrainan voittaa! !


English:The Daily News Show with the best of friends

Germany:Die Daily News Show mit den besten Freunden

French:Le Daily News Show avec les meilleurs amis

Spanish:El Daily News Show con los mejores amigos

Russian:Шоу ежедневных новостей с лучшими друзьями

Chinese:我愛貓的日報

Korean:가장 친한 친구와 함께하는 데일리 뉴스 쇼

Ukrainian:Daily News з Японії з найкращими друзями

Polish:Daily News Show z najlepszymi przyjaciółmi

Finnish:Daily News Show parhaiden ystävien kanssa


Tulkoon rauhan ja turvallisuuden päivät Ukrainan lapsille mahdollisimman pian

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Venäläissotilaat eivät halua taistella sodassa ilman syytä

Voitonpäivää natsi-Saksaa vastaan vietettiin eilen.