Ukrainan armeijan kääntöhyökkäys alkaa, ja Ukrainan armeija voittaa suuria voittoja erilaisissa taisteluissa.

                  


Ukrainan armeijan kääntöhyökkäys on alkanut ja Ukrainan armeija on voittanut suuren voiton erilaisissa taisteluissa.


Näyttää siltä, että Ukrainan armeija käyttää lännen toimittamia tehokkaita aseita ja aiheuttaa suuria vahinkoja vanhentuneelle Venäjän armeijalle.


Bahamtista vetäytyneen Wagnerin Venäjän armeija pakotti liittymään Venäjän armeijaan ja häntä pyydettiin allekirjoittamaan sopimus Venäjän armeijan kanssa erikseen, mutta Prigogine kieltäytyi perusteellisesti, ja Venäjän armeijan ja Wagnerin suhde on herkässä kunnossa. .


Venäjän hallitus ja Venäjän armeija ovat varovaisia Wagnerin kritisoimisesta Venäjän armeijaa ja vallankaappauksen aiheuttamisesta, ja aikovat hallita Wagneria osana Venäjän armeijaa antamalla Wagnerin täysin hallintaansa.


Myös Venäjän sisäiset liikkeet ovat lisääntymässä, kun Putinin vastaiset sotilasryhmät käyvät taisteluita Venäjän armeijan kanssa, mikä johtaa spekulaatioihin, että tämä voisi johtaa suuriin sisäpoliittisiin muutoksiin, kuten vallankaappauksiin ja vallankumouksiin. Tilanne on muuttumassa, ja se on tilanne, josta et voi irrottaa silmiään.


Venäjä ja maailma ovat nyt suuressa käännekohdassa, ja historia on muuttumassa dramaattisesti.


Tällaisten myrskyisten maailmanliikkeiden keskellä Japanin on tullut aika tehdä päätös perusteellisten keskustelujen jälkeen siitä, mihin suuntaan sen tulisi edetä, ja käydä perusteellisia keskusteluja, jotta ei jäädä jälkeen globaalista trendistä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Venäläissotilaat eivät halua taistella sodassa ilman syytä

Zaporizhian ydinvoimalan räjähdyksen vaara on MAX.

Voitonpäivää natsi-Saksaa vastaan vietettiin eilen.