Valitettavasti Samurai Japan hävisi Kroatialle rangaistuspotkukilpailussa eikä päässyt 8 parhaan joukkoon! !

Valitettavasti Samurai Japani vs. Kroatia -pelissä, joka alkoi eilen illalla klo 12.00 keskiyöllä, Japani hävisi Kroatialle rangaistuspotkukilpailussa eikä päässyt 8 parhaan joukkoon! !

Se oli Japanin ja Kroatian välinen ottelu, johon japanilaiset kiinnostivat, mutta se tosiasia, että Japani teki yhden maalin ensimmäisellä puoliajalla, sai minut tuntemaan, että Japani voittaa tämän ottelun, joten yritin olla antamatta periksi.

Ensimmäinen puoliaika päättyi lukemiin 1-0, ja meillä oli suuria toiveita, että he pääsisivät pakenemaan ottelusta. 15 minuuttia, 15 minuuttia jatkoaikaa, mutta ei johtopäätöstä

Lopulta peli päättyi rangaistuspotkuun, mutta valitettavasti hävisimme maalivahtin varman vartioinnin takia.

Samurai Japan ei päässyt kauan odotetun parhaan 16 parhaan joukkoon, mutta heidän taistelutapansa teki vaikutuksen jalkapallofaniin kaikkialla maailmassa, ja media ylisti japanilaisten pelaajien suoritusta suuresti. .

Haluamme ilmaista sydämelliset kiitollisuutemme Japanin maajoukkueelle maailman yhdistämisestä, ja samalla toivomme, että he alkavat työskennellä kohti seuraavaa MM-kisaa.

Kiitos kovasta työstänne ja kiitos unelmistanne, Samurai Japanin pelaajat! !