Kävin tänään hakemassa uuden Corona Omicron -rokotteen.

 


Kävin tänään hakemassa uuden Corona Omicron -rokotteen.



Japanissa yli 60-vuotiaat, perussairauksia sairastavat ja jo 3 annosta Omicron-rokotetta saaneet voidaan rokottaa ilmaiseksi, ja olin tänään poissa töistä. Menin hakemaan sitä.



Japanissa koronatartuntataudit luokitellaan kahteen virustyyppiin, jotka ovat samoja tartuntatauteja kuin Ebola-hemorraginen kuume ja rutto.



Muissa maissa koronatartunnat ovat jo pudonneet kategoriaan 5, ja maskin käyttövelvollisuus on kadonnut, eikä ulkona maskia käytä juuri kukaan.


Lisäksi, jos olet saanut tartunnan, voit tehdä järjestelmän, jota voidaan hoitaa samalla tavalla kuin flunssaa missä tahansa sairaalassa.



Japanin tapauksessa uuden järjestelmän luominen viivästyy edelleen, maskien käyttövelvollisuus on tiukka ja vain nimetyt sairaalat voivat hoitaa potilaita, joten uuden järjestelmän luominen on kiireellistä.



Etuna on kuitenkin se, että sinut voidaan testata ja rokottaa ilmaiseksi, koska kaikki rokotuskustannukset maksaa valtio.



En oikein tiedä kumpi on parempi, mutta toivon, että hallitus perustaa järjestelmän tartunnan ehkäisemiseksi ja hoitamiseksi, jotta kuka tahansa voidaan heti hoitaa, jos hän saa tartunnan.



Vuoden loppu ja alkuvuosi ovat tulossa, mutta toivon, että tartunta saadaan hillitsemään mahdollisimman paljon ja että ihmiset ympäri maailmaa voivat nauttia vuoden lopusta ja alkuvuodesta perheille ilman koronaviruksen vaikutusta! !



にほんブログ村 外国語ブログ 北欧語へ


English:The Daily News Show with the best of friends

Germany:Die Daily News Show mit den besten Freunden

French:Le Daily News Show avec les meilleurs amis

Spanish:El Daily News Show con los mejores amigos

Russian:Шоу ежедневных новостей с лучшими друзьями

Chinese:我愛貓的日報

Korean:가장 친한 친구와 함께하는 데일리 뉴스 쇼

Ukrainian:Daily News з Японії з найкращими друзями

Polish:Daily News Show z najlepszymi przyjaciółmi

Finnish:Daily News Show parhaiden ystävien kanssa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Venäläissotilaat eivät halua taistella sodassa ilman syytä

Zaporizhian ydinvoimalan räjähdyksen vaara on MAX.

Voitonpäivää natsi-Saksaa vastaan vietettiin eilen.